Dagens Meny 28/4

 

MENY

Falafel på kikärtor & grönkål. Serveras med quinoasallad, friterad tortilla, morotshummus, tahini, chili rostade sesamfrön & pickles

(innehåller: sesam, soja, gluten)

Falafel on chickpeas & kale. Served w/ quinoa salad, fried tortilla, carrot hummus, tahini, chili roasted sesame seeds & pickles

(contains: sesame, soy, gluten)

129:-

Fiskgryta med saffran, tomat, fänkål & vitt vin. 

Serveras med lax, sej, handskalade räkor, gotländsk sparris potatis, aioli & krutonger

(innehåller: fisk, gluten, laktos, mjölkprotein, ägg, senap)

Fish stew w/  saffron, tomato, fennel & white wine.

Served w/ salmon, saithe, hand-peeled shrimp, Gotland asparagus potatoes, aioli & croutons

(contains: fish, gluten, lactose, milk protein, egg, mustard)

139:-

Dagens sallad med sötpotatis, quinoa, smulad fetaost, pistagenötter, örtolja & grönt

(innehåller: nötter, mjölkprotein)

Today’s salad w/ sweet potatoes, quinoa, crumbled feta cheese, pistachios, herb oil & vegetables

(contains: nuts, milk protein)

129:-

Soppa med morot, tomat, röda linser, kokosgrädde & gurkmeja. Serveras med rostade grönsaker, delisallad & pickles

(innehåller: selleri)

Soup w/ carrot, tomato, red lentils, coconut cream & tumeric. Served w/ roasted vegetables, deli salad & pickles

(contains: celery)

119:-

Utmärkelser

inline-1

DN Gulddrake 2014 ”Årets hälsokoncept”

inline-2

BIG 7 travel

inline-3

Recommended on Restaurant Guru 2019

Boka bord

Är ni fler än 8 personer?

Vi tar emot bordsbokningar för över 8 personer.