Dagens Meny 7/9

 

      MENY

Ugnsomelett på gotländska eko ägg med portobello, champinjon, spenat & vitlök. Serveras med quinoa sallad med morot, spenat, grönkål & persilja samt getostyoghurt

innehåller:  ägg, mjölkprotein, laktos

Oven omelet on Gotland organic eggs w/ portobello, mushroom, spinach & garlic. Served w/ quinoa salad w/ carrot, spinach, green kale & parsley 

& goat cheese yogurt

contains: eggs, milk protein, lactose

139:-

Dagens gröna sallad med tandoori & yoghurt bakad blomkål. Serveras med vildrissallad, raw grönt, rostade cashewnötter, kokoschips & myntayoghurt

innehåller: laktos, mjölkprotein, nötter

Today’s green salad w/ tandoori & yogurt baked cauliflower. Served w/ wild rice salad, raw greens, roasted cashews, coconut chips & mint yogurt

contains: milk protein lactose, nuts

129:-

Soppa med blomkål, potatis, vitt vin & dragon. Serveras med krutonger, parmesan, dillolja & liten sallad

innehåller: mjölkprotein, gluten, sesam

Soup w/ cauliflower, potatoes, white wine & tarragon. Served w/ croutons, parmesan, dill oil & small salad

contains: milk protein, gluten, sesame

119:-

Utmärkelser

inline-1

DN Gulddrake 2014 ”Årets hälsokoncept”

inline-2

BIG 7 travel

inline-3

Recommended on Restaurant Guru 2019

Boka bord

Är ni fler än 8 personer?

Vi tar emot bordsbokningar för över 8 personer.