MENY
Falafel på kikärtor & grönkål. Serveras med quinoasallad, friterad tortilla, morotshummus, tahini, chili rostade sesamfrön & pickles
(innehåller: sesam, soja, gluten)
Falafel on chickpeas & kale. Served w/ quinoa salad, fried tortilla, carrot hummus, tahini, chili roasted sesame seeds & pickles
(contains: sesame, soy, gluten)
129:-
Fiskgryta med saffran, tomat, fänkål & vitt vin.
Serveras med lax, sej, handskalade räkor, gotländsk sparris potatis, aioli & krutonger
(innehåller: fisk, gluten, laktos, mjölkprotein, ägg, senap)
Fish stew w/ saffron, tomato, fennel & white wine.
Served w/ salmon, saithe, hand-peeled shrimp, Gotland asparagus potatoes, aioli & croutons
(contains: fish, gluten, lactose, milk protein, egg, mustard)
139:-
Dagens sallad med sötpotatis, quinoa, smulad fetaost, pistagenötter, örtolja & grönt
(innehåller: nötter, mjölkprotein)
Today’s salad w/ sweet potatoes, quinoa, crumbled feta cheese, pistachios, herb oil & vegetables
(contains: nuts, milk protein)
129:-
Soppa med morot, tomat, röda linser, kokosgrädde & gurkmeja. Serveras med rostade grönsaker, delisallad & pickles
(innehåller: selleri)
Soup w/ carrot, tomato, red lentils, coconut cream & tumeric. Served w/ roasted vegetables, deli salad & pickles
(contains: celery)
119:-